Bondora kokemuksia

Bondora on netissä toimiva lainantarjoaja, joka myöntää pienlainoja aina 10 000€ asti. Se mainostaa itseään helppona ja nopeana toimijana, mikä osoittautuu nettisivuja tarkasteltaessa paikkansa pitäväksi väitteeksi. Bondora.fi:n etusivulta käy nimittäin ilmi, että lainatarjouksen saa jopa minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Sivuston käyttö on toden totta helppoa. Rekisteröidyt ensiksi Bondoran palveluun, jätät lainahakemuksen, ja sitten todennat henkilöllisyytesi verkkopankin kautta sopimusta allekirjoitettaessa. Bondoran lainojen korot ovat minimissään vain 9%.

Bondora tarjoaa niin pikalainaa, joustoluottoa kuin lainojen yhdistelyäkin. Minimilainasumma on 500€. Mitä suuremman summan tarvitset, sitä pienemmät korot sille voi neuvotella. Toki korkojen muodostuminen riippuu myös takaisinmaksuajan pituudesta ja henkilökohtaisesta taloudellisesta tilanteestasi. Lisäämällä lainahakemukseen tiliotteesi voit saada lainaa edullisemmilla ehdoilla. Se pidentää hakemuksen käsittelyaikaa, mutta parantaa saamiasi tarjouksia. Niinpä hakemusvaiheessa kannattaakin olla hiukan kärsivällinen.

Hyvää Bondorassa on ehdottomasti nettisivuilla navigoinnin vaivattomuus. Koko lainaprosessi on tehty äärimmäisen yksinkertaiseksi. Kaikki tärkeät tiedot on myös ilmoitettu avoimesti, joten luethan sivut kunnolla läpi ymmärtääksesi, mistä lainan kokonaiskustannukset muodostuvat.

Sivumainintana sanottakoon vielä, että voit ryhtyä Bondorassa myös sijoittajaksi. Kannattaakin siis käydä tutustumassa sivuun vaikka et juuri nyt olisi ottamassa lainaa.

Hae Bondora lainaa heti!

 

Sopiiko Bondora sinulle?

 • Sopii sekä pieneen että suurempaan rahan tarpeeseen
 • Lainasummat 500€ – 10 000€
 • Todellinen vuosikorko 23,63% – 60,48%
 • Äärimmäisen nopea: Saat lainaa jopa minuutissa
 • Lyhennysaika 3 – 60 kuukautta
 • Sopimuspalkkio 3,65% lainan summasta, maksimipalkkio 150€ per laina
 • Vuosittainen hallinnointipalkkio 3,65%, maksimissaan 150€
 • Aina henkilökohtainen tarjous
 • Huonot puolet: Alle 2000€ arvoisten pienlainojen kulut voivat nousta hyvinkin korkeiksi

Joustavaa lainaa Bondoran kautta

Hajosiko auto tai pesukone? Kun rahantarve ilmenee yllättäen, voi pieni paniikki hiipiä mieleen. Mitäs nyt, kun palkkapäiväänkin on vielä kaksi viikkoa? Juuri tällaiseen tilanteeseen Bondoran laina sopii.

Lisäksi Bondoran lainat sopivat laajempaan ja suunnitellumpaan rahantarpeeseen, koska myönnettävä maksimimäärä on kohtuullisen suuri. Muista vertailla lainatarjousta muiden rahalaitosten vastaaviin, jotta löytäisit niiden joukosta juuri itsellesi parhaiten sopivan. Vasta hakemuksen jättämällä näet juuri sinulle tarjotut ehdot, joten etukäteen ei voi sanoa mikä laina olisi sinulle paras.

Voit hakea Bondoralta lainaa kätevästi verkossa tai jopa mobiilipuhelimella. Hakemuksen täyttämiseen kuluu muutama minuutti. Käytä myös sivulta löytyvää lainalaskuria. Saat samalla napinpainalluksella useamman lainatarjouksen.

Tarjoukset saatuasi sinulla on 72 tuntia aikaa päättää haluatko hyväksyä niistä jonkin. Mikäli et vie hakemusta loppuun, eli allekirjoita sitä verkkopankissasi, raukeaa lainatarjous automaattisesti. Voit siis rauhassa kokeilla millaista lainaa saisit, ilman että sinun tarvitsee vielä tehdä lopullista lainapäätöstä.

Korko ja kustannukset

Bondoran kautta haettua lainaa voi käyttää aikaisempien lainojen yhdistelyyn, mutta itse Bondorasta otettuja erillisiä lainoja ei voi yhdistää. Tarkistathan siis huolellisesti, että uusi lainasi todella tulee entisiä halvemmaksi. Tarkista myös hakemuksesi lainamäärä huolella, jotta et varmasti joudu myöhemmin ottamaan lisää lainaa. Se nimittäin nostaisi lainan kuluja.

Korot ja kulut riippuvat nostettavan lainan määrästä sekä takaisinmaksuajasta. Koska lainasta menee sopimuspalkkiota sekä vuosimaksua (kumpaakin maksimissaan 150€ vuodessa) tulevat suuret lainat pieniä halvemmiksi. Niiden todelliset vuosikorot jäävät maltillisiksi suhteessa lainasummaan.

Saat lainaa jopa 60 kuukauden eli 5 vuoden ajalle. Todelliset takaisinmaksuajat riippuvat sopimuksestasi ja lainatusta summasta. Pienimmillään minimikuukausimaksu on 11,88€ minimilainasummalle 500€, ja 237,66€ kuukaudessa maksimilainasummalle 10 000€. Toki voit maksaa lainaa takaisin myös huomattavasti nopeammin, jolloin lainan kokonaiskustannukset ovat pienemmät.

Maksimivuosikorko on 60,48% ja minimi 23,63%. Lainan ehdot pysyvät samana koko laina-ajan, ellet sitten itse hae erillistä B-Secure palvelua, jolla esimerkiksi kuukausittaisen lyhennyksen summaa voi halutessaan muuttaa tarpeen mukaan.

Edellytykset ja ehdot lainanhakijoille

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Olet Euroopan unionin tai Sveitsin kansalainen
 • Asut pysyvästi Euroopassa tai Sveitsissä
 • Et ole poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö
 • Pystyt tunnistautumaan Trustlyn kautta verkkopankissasi – Sinulla on siis suomalainen pankkitili
 • Sinulla ei ole historiaa uhkapeliriippuvuudesta
 • Lisäksi täytät luotonantajan asettamat muut luottokelpoisuuden vaatimukset

Asiakaspalvelu, aukioloajat ja lainojen siirtoajat

Bondora.fi on Bondora AS:n Suomen sivuliike, joka on toiminut Suomessa 11 vuotta.

Se tarjoaa asiakastukea viidellä kielellä: suomeksi, englanniksi, viroksi, espanjaksi ja venäjäksi. Valitettavasti Bondoralla ei kuitenkaan ole puhelinpalvelua, vaan kysymyksiin ja viesteihin vastataan sähköpostin välityksellä. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: [email protected]

Lainapäätökset tehdään jopa minuutissa, mutta joskus niiden arvioimiseen voi mennä maksimissaan kaksi pankkipäivää. Päätöksentekoaika riippuu antamistasi tiedoista.

Bondora – yhteenveto ja arvosana

Kaiken kaikkiaan Bondora on mukiinmenevä lainantarjoaja. Sen arvosanaa nostaa nettisivujen selkeyden lisäksi se, että sen palveluehdot ovat lähes kokonaisuudessaan julkisesti tarkasteltavissa. Lisäksi lainattavan summan joustavuus miellyttää, sillä se vastaa hyvin erilaisiin lainatarpeisiin. Niin pienet kuin keskisuuretkin lainat hoituvat näppärästi Bondoran kautta.

Miinusta Bondora saa pienimpien lainojen korkeista kuluista. Alle 2000€ lainojen korot saattavat pahimmillaan nousta yli 60% riippuen laina-ajan pituudesta. Ja vaikka Bondora mainostaa itseään piilokuluttomana lainana, ottaa se kuitenkin sopimus- ja hallinnointipalkkioita, jotka nostavat todellista vuosikorkoa. Lisäksi lainan maksusuunnitelman muuttamisesta peritään kuluja. Muutoksen voi tehdä ainoastaan B-Secure -nimistä palvelua käyttämällä, ja se maksaa sinulle 10€ kuussa. Toki voit säästää rahaa etukäteen ja tehdä ylimääräisiä suorituksia itsenäisesti, jolloin et tarvitse kyseistä palvelua. Tarkista Bondoran ehdot huolella ennen sopimuksen allekirjoittamista, jotta ikäviä yllätyksiä ei myöhemmin ilmenisi.

Klikkaa ja hae Bondora lainaa!

Usein kysytyt Bondora kysymykset

Kenelle voidaan myöntää Bondora lainaa?

Bondora lainaa myönnetään 18-vuotta täyttäneille EU:n kansalaisille, joilla on suomalainen pankkitili. Lisäksi asiakkaan tulee täyttää Bondoran asettamat normaalit edellytykset luotonmyöntämiselle.

Kuinka paljon voin hakea Bondora lainaa?

Bondora myöntää asiakkailleen 500€ – 10000€ vakuudettomia lainoja. Hakija voi itse päättää lainasumman lainahakemuksen yhteydessä.

Mikä on Bondora lainan ikäraja?

Bondora edellyttää lainanhakijalta 18 vuoden ikää.

Mikä on Bondora lainan takaisinmaksuaika?

Bondora myöntää lainoja jopa 60 kuukauden eli viiden vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa voi halutessaan maksaa takaisin myös nopeammassa tahdissa.

Mikä Bondora on?

Bondora on Suomessa toimiva luotonantaja, joka myöntää vakuudettomia lainoja yksityishenkilöille. Bondoralla on toimintaa myös useissa muissa Euroopan maissa ja sen asiakaspalvelu palvelee suomen lisäksi englanniksi, viroksi, venäjäksi ja espanjaksi.