Mikäli sinulle on kertynyt useita pieniä kulutusluottoja, osamaksuja tai muita pieniä lainoja, voi lainojen yhdistäminen olla hyödyllistä. Yhdistämällä lainat yhdeksi suuremmaksi lainakokonaisuudeksi, säästät lainojen käsittelykuluissa, sekä saat muodostettua kuukausierän talouteesi sopivaksi.

Lainoja yhdistäessä kannattaa suorittaa vertailu eri luotonantajien välillä ja valita edullisin lainatarjous. Vertaile yhdistämis lainat alta!

 
 

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistämis kokemuksia

Lainojen yhdistäminen on yleistynyt kuluttajien keskuudessa viimeisen kolmen vuoden aikana. Positiiviset kokemukset lainojen yhdistämisestä ovat saaneet yhdistämislainojen kysynnän voimakkaaseen kasvuun. Useat suomalaiset luotonantajat ovat reagoineet yhdistämislainojen kysyntään ja tarjoavat joustavia vakuudettomia luottoja, joilla lainat saadaan helposti yhdistettyä yhdeksi lainakokonaisuudeksi.

Mitä on lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen tehdään yhdistämis lainalla. Termi itsessään jo kertoo mistä on kyse, mutta yksinkertaisimmillaan yhdistämislaina on laina, jolla maksetaan pois usea pienempi laina. Lainojen yhdistämisen hyödyt ovat pienentyvät lainanhoitokulut, sekä paremmin omaan talouteen sovitettavissa oleva kuukausilyhennys. Lainojen yhdistäminen työttömänä on mahdollista, sillä useat luotonanatajat myöntävät luottoa myös ilman vakituista työsuhdetta. Työttömänä tulotaso usein laskee alhaisemmalle tasolle ja näin pienemmästä kuukausilyhennyksestä voi olla hyötyä jotta kuluttaja voi säilyttää maksukykynsä.