Lendo kokemuksia

Etsitkö lainaa netistä? Haluatko vertailla erilaisia luottoja? Suuntaa siinä tapauksessa Lendon nettisivuille. Saat sieltä vastaukset kysymyksiisi.

Lendo kehuu olevansa Pohjoismaiden suurin lainanvertailusivusto. Se on helppo uskoa, sillä Lendon kautta haettavien tarjousten joukosta löytyy niin monta palveluntarjoajaa. Voit vertailla lainoja ja joustoluottoja aina pikkusummista 60 000 euroon asti. Myös maksimilaina-aika ylettyy jopa 15 vuoteen – Eli löydät Lendon kautta todellakin ihan kaikenlaisia lainoja.

Lendossa syötät tietosi laskuriin, joka sen jälkeen lähettää sinulle useamman lainatarjouksen. Täytät vain laskuriin henkilötunnuksesi, matkapuhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja työsuhteesi muodon. Hyväksyt samalla, että Lendo saa antaa tietosi luotonmyöntäjille, esimerkiksi juuri lainatarjouksen lähettämistä varten.

Hakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voisiko helpompaa ollakaan.

Klikkaa ja vertaile lainat Lendon palvelussa!

 

Sopiiko Lendon palvelu sinulle?

 • Suuri ja luotettava lainanvertailusivusto, joka sopii kaikille
 • Voit rauhassa vertailla lainoja
 • Monta tarjousta yhdellä napin painalluksella
 • Luottoa jopa 60 000 € asti
 • Todelliset vuosikorot riippuvat maksukyvystäsi ja lainan tyypistä. Ne vaihtelevat välillä 4,99% – 38%
 • Nimelliskorko liikkuu välillä 4,5% – 20%
 • Lisäkulut maksimissaan 150€ / vuosi
 • Takaisinmaksuaika 1 – 15 vuotta
 • Tarjoukset saa 24 tunnin kuluessa ja ne ovat voimassa jopa 30 päivää
 • Tarjouksia myös lainojen yhdistelyyn ja useammalle hakijalle samalla kertaa
 • Huonot puolet: Minimilainasumma 500 €

Lendo vertaa lainoja puolestasi

Lendossa ilahduttaa se, kuinka selkeästi nettisivuilla kuvaillaan lainojen ehtoja, sekä laina- ja pikavippialan uudistuneita sääntöjä. Siksi tällä nettisivulla kannattaa vierailla vaikka ihan vain oppiakseen lisää laina-asioista. Aivan pienimpiä lainoja ja vippejä et kuitenkaan Lendosta löydä, sillä sen tarjousten minimimäärä on 500 euroa ja minimilaina-aika yksi vuosi.

Lendo tekee hankalan työn puolestasi, sillä se lähettää hakemuksesi useille toimijoille yhdellä kertaa. Sivuilla kerrotaan, että pankit ja lainantarjoajat tekevät sinusta riskiarvioita omiin sisäisiin sääntöihinsä ja periaatteisiinsa perustuen, joten voit saada eri paikoista hyvinkin toisistaan poikkeavia tarjouksia. Niinpä vertailu kannattaa ehdottomasti.

Hienoa Lendossa on se, että mukana on myös pankkien tarjouksia. Löydät siis tämän palvelun kautta myös isommat ja monimutkaisemmat lainatarjoukset, kuten vaikkapa aikaisempien luottojen yhdistelyn. Voit vertailuhakemusta jättäessäsi ruksia, että haluat yhdistää entisiä lainojasi. Lisäksi voit hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä varmistaa sinulle usein paremmat lainaehdot.

Luotettava toimija Helsingistä

Lendo Oy toimii Helsingissä ja se kuuluu Schibsted Media Group -konserniin. Koska kyse on alan isoimmasta toimijasta Pohjoismaissa, voit luottaa henkilötietosi Lendon huomaan melko turvallisin mielin. Lisäksi Lendo Oy on saanut Bisnoden korkeimman luottoluokituksen AAA.

Sivustolta löydät tarjoukset niin autolainaan, remonttilainaan, pikalainaan kuin matkalainaankin. Voit myös pyytää tarjouksia, vaikka et tällä hetkellä olisi vakituisesti työllistetty – myös opiskelijat, eläkeläiset ja äitiyslomalaiset voivat jättää hakemuksen. Lisäksi yrittäjäkin voivat vertailla erilaisia lainamahdollisuuksia Lendon palvelussa.

Huomaathan kuitenkin, että saamasi tarjoukset voivat erota toisistaan suuresti. Ne ovat aina henkilökohtaisia. Niinpä sinun tulee itse tutustua saamiesi tarjouksien ehtoihin itsenäisesti. Lendo ei ole vastuussa näistä lainoista vaan ainoastaan kokoaa tarjoukset sinun puolestasi.

Korko ja kustannukset

Lendon kautta haettavien lainojen korot ja kustannukset vaihtelevat. Voit itse kokeilla Lendon etusivulta löytyvällä laskurilla, millaisia tarjouksia voisit saada. Nämä esimerkit ovat toki kuvitteellisia siihen asti, kunnes olet saanut oman tarjouksesi, mutta saat niistä hyvin osviittaa lainojen todellisesta luonteesta.

Lendo auttaakin sinua hahmottamaan, mitkä lainat olisivat juuri sinulle tällä hetkellä kohtuuhintaisia.

Edellytykset ja ehdot lainanhakijoille

 • Vertaillaksesi henkilökohtaisia lainatarjouksia Lendon kautta tarvitset suomalaisen henkilötunnuksen ja matkapuhelinnumeron.
 • Lisäksi sinun tulee antaa sähköpostiosoitteesi.
 • Lainahakemusten hyväksyminen riippuu rahoituslaitoskohtaisista ehdoista.
 • Mahdollisia lainoja voi vertailla, vaikka ei olisi tällä hetkellä vakituisessa työsuhteessa.
 • Lainaa voi hakea yhdessä toisen henkilön kanssa.

Asiakaspalvelu, aukioloajat ja lainojen siirtoajat

Lendo palvelee asiakkaitaan niin sähköpostitse, puhelimitse kuin myös chatissa. Voit luonnollisesti ottaa yhteyttä suomeksi. Tarkista myös usein kysytyt kysymykset sivuston vasemmasta yläkulmasta.

Lendon Lenni -chatbot vastailee sinulle kellon ympäri, mutta asiakaspalvelu on paikalla (myös chatissa) kello 8-17 joka päivä. Puhelimitse Lendon tavoittaa numerosta 09 6899 8000 ja sähköpostilla osoitteesta [email protected]

Voit myös seurata Lendoa sosiaalisessa mediassa, kuten LinkedIn -palvelussa, Instagramissa tai Facebookissa.

Lainojen siirtoajat sekä lainantarjoajien yleiset vastausajat vaihtelevat luonnollisesti tarjoajasta toiseen. Voit siis saada osan tarjouksista nopeammin kuin toiset.

Lendo – yhteenveto ja arvosana

Lendo on positiivinen tuulahdus nettilainapalveluiden joukossa.

Hieman miinusta Lendo tosin saa sivuston ulkoisesta annista, vaikka se teknisesti onkin parasta A-luokkaa. Lisäksi olisi toivonut, että sivustolla olisi ollut hieman lisää tietoa lainoista yleensä, sillä nämä seikat varmasti kiinnostavat vierailijaa. Toisaalta lisäpisteitä ropisee siitä, kuinka sivustolla käsitellään korkoasioita ja laina-alaan liittyviä lakeja. Neuvojen avulla opit, mitä voit lainoilta ylipäätään nykyaikana odottaa.

Hyvää on myös mukana olevien lainantarjoajien suuri määrä sekä sivuston helppokäyttöisyys. Erityismaininta toimivasta chatista, jonka kautta apua saa nopeasti.

Parasta Lendossa on tietysti se, että saat tarjoukset niin helposti monesta paikasta. Myös sivuston laajaskaalainen laskuri ilahduttaa. Pienin laina lyhyimmällä maksuajalla eroaa jo huikeasti jättimäisestä 60 000 euron lainasta, jota maksetaan takaisin 15 vuotta.

Klikkaa ja vertaile lainat Lendon palvelussa!

Usein kysytyt Lendo kysymykset

Kenelle voidaan myöntää Lendo lainaa?

Lendon kautta haettujen lainojen lainaehdot vaihtelevat luotonantajan mukaan, joten yhtenäisiä ehtoja lainansaannille ei ole. Lähtökohtana luotonmyöntämiselle voidaan kuitenkin pitää 18-vuoden ikää ja yleistä luottokelpoisuutta.

Kuinka paljon voin hakea Lendo lainaa?

Lendo palvelun kautta myönnettävien lainojen lainasummat vaihtelevat 500€ – 60000€ välillä.

Mikä on Lendo lainan ikäraja?

Lendo lainavertailun kautta lainatarjouksia annetaan 18-vuotta täyttäneille henkilöille.

Mikä on Lendo lainan takaisinmaksuaika?

Lendon kautta myönnettävien lainojen tyypillinen takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta.

Mikä Lendo on?

Lendo on Suomessa toimiva lainojen vertailu- ja kilpailutuspalvelu. Lendo kilpailuttaa useiden eri luotonantajien lainoja yhdellä hakemuksella ja pyrkii tarjoamaan luotonhakijalle useita lainatarjouksia.