Omalaina kokemuksia

Omalaina.fi kilpailuttaa rahoittajat puolestasi – Jätä lainahakemus nyt helposti netissä

Omalaina.fi on kotimainen ja turvallinen lainojen vertailusivusto, joka auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan lainan. Unohda siis kymmenien erillisten hakemuksien täyttäminen – Saat Omalainasta vaivattomasti jopa 30 erilaista tarjousta.

TV:stäkin tuttu Omalaina.fi kilpailuttaa puolestasi sekä pankit että muut rahoittajat. Sen kiistaton etu on palvelun hämmästyttävä monipuolisuus. Klikkaa siis Omalainan värikkäille sivuille alla olevasta linkistä ja tutustu tarjontaan itse.

Hae Omalaina lainaa tästä!

 

Sopiiko Omalaina.fi sinulle?

 • Omalaina.fi -palvelu sopii lähes kaikille, sillä se kokoaa yhteen paikkaan runsaan määrän eri rahoittajien lainoja
 • Kymmeniä tarjouksia samalla hakemuksella
 • Kilpailuttaa lainat puolestasi
 • Huima lainakirjo aina 100 eurosta 60 000 euroon asti
 • Vakuudettomia lainoja, joihin et tarvitse takaajaa
 • Lainojen takaisinmaksuajat jopa 15 vuotta
 • Sopii sekä pieneen että isompaan lainan tarpeeseen
 • Sopii lainojen yhdistelyyn
 • Huonot puolet: Et voi juurikaan vertailla lainojen todellisia ehtoja ennen hakemuksen jättämistä, sillä Omalaina.fi:n laskurin tiedot ovat suuntaa-antavia

Omalaina.fi on täyden palvelun lainasivusto

Omalaina.fi tekee laina-asioista astetta yksinkertaisempia. Se onkin selvästi suunnattu koko Suomen kansalle. Olipa lainan tarpeesi millainen hyvänsä, löydät tältä sivustolta sinulle räätälöidyt lainatarjoukset – sitoumuksetta.

Sinun ei tarvitse etukäteen perehtyä tolkuttomaan määrään erilaisia lainoja, vaan voit Omalainan laskurilla helposti valita juuri itsellesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Lähetä sitten hakemuksesi ja perehdy ainoastaan niihin tarjouksiin, jotka sinulle lähetetään.

Koska Omalainan palveluskaala on niin laaja, voit helposti löytää sen avulla myös lainojen yhdistelyyn sekä suurempaan rahan tarpeeseen sopivat lainat ja joustoluotot. Lainojen summat vaihtelevat muutaman satasen pienlainoista aina kymmeniin tuhansiin euroihin. Olipa siis kyseessä suppea ja tilapäinen, äkillinen rahantarve tai pidempään suunniteltu investointi – Omalaina rientää apuun! Remonttilainat, matkalainat ja vanhojen, kalliiden lainojen keskittäminen onnistuvat tämän palvelun avulla mallikkaasti.

Luotettava vertailusivusto

Omalaina.fi kertoo verkkosivuillaan välittäneensä Suomessa jopa 300 000 lainaa. Palvelun omistaa kotimainen LVS Brokers Oy, jonka toimipaikka sijaitsee Helsingissä.

Koska Omalaina.fi kilpailuttaa lainat puolestasi, jää sinun tehtäväksesi ainoastaan itsellesi parhaimman tarjouksen valitseminen. Palvelun käyttö on helppoa. Voit tarkistaa henkilökohtaiset tarjouksesi, sekä muokata hakemuksiasi OmaTili -palvelussa, jonne pääset kirjautumaan asiakastunnuksillasi.

Luotettava ja turvallinen Omalaina.fi on vakiinnuttanut asemansa suomalaisilla pienlainamarkkinoilla esimerkiksi laajan medianäkyvyyden kautta. Sivusto on totta kai myös asianmukaisesti perehtynyt tietosuojaan sekä omassa palvelussaan että yhteistyökumppaniensa valinnassa. Niinpä voit luottaa siihen, että henkilötietosi ovat turvassa Omalainan huomassa.

 

Korko ja kustannukset

Omalaina.fi ei itsessään myönnä lainoja – se pelkästään välittää niitä. Niinpä myös sen kautta saatujen tarjousten korot ja kustannukset voivat vaihdella suurestikin. Todelliset kulut riippuvat luonnollisesti lainasummasta, takaisinmaksuajasta, sekä siitä, kuinka riskialttiiksi luotonantajat lainasi arvioivat. Etenkin suuremmissa lainoissa tämä seikka saattaa merkittävästi vaikuttaa sinulle myönnetyn luoton tai lainan kustannuksiin.

Kaikki Omalainan kautta esiteltävät pankit ja rahoituslaitokset ovat vakavaraisia, vastuullisia toimijoita, joilla on asianmukaiset luvat. Sekä Omalaina että sen yhteistyökumppanit toimivat Suomen lakien mukaisesti eikä Omalaina ei tee yhteistyötä epämääräisten tahojen kanssa lainkaan.

Omalaina-palvelun käyttö on myös sinulle asiakkaana täysin maksutonta.

Edellytykset ja ehdot lainanhakijoille

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili
 • Sinulla ei ole voimassa olevia luottohäiriömerkintöjä
 • Myös eläkeläiset ja työttömät voivat hakea lainaa
 • Lainanantajien vaatimukset hakijoille vaihtelevat

Omalaina lähettää hakemuksen puolestasi sellaisille lainantarjoajille, joiden muodolliset kelpoisuusvaatimukset juuri sinä täytät. Niinpä sinun ei tarvitse huolehtia näistä yksityiskohdista etukäteen. Huomaathan kuitenkin, että säännöllisten tulojen tai lainan muun takaisinmaksukyvyn on käytävä ilmi hakemuksestasi.

Asiakaspalvelu, aukioloajat ja lainojen siirtoajat

Omalainalla on lainantarjoajista erillinen asiakaspalvelu, joka opastaa sinua esimerkiksi lainahakemuksen täyttämisessä ja yleisissä laina-asioissa. Lainan saatuasi sinun tulee kuitenkin asioida sen sinulle myöntämän rahoittajan kanssa suoraan.

Omalainan asiakaspalvelu on auki arkipäivinä kello 9:00 – 18:00 ja vastaa puhelimeen numerossa 09-42550540 (maksuton). Lisäksi voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Lainojen siirtoajat riippuvat lainantarjoajan ehdoista. Tarkista siirtoajat saamistasi lainatarjouksista.

Omalaina.fi – yhteenveto ja arvosana

Omalaina.fi on kerrassaan mainio sivusto, joka kokoaa kaikenlaiset lainat ja luotot saman katon alle. Olipa siis rahan tarpeesi millainen hyvänsä, kannattaa lainojen hakeminen aloittaa täältä.

Vertaile saamiasi lainatarjouksia kaikessa rauhassa ja nappaa niistä sitten itsellesi paras. Omalaina.fi takaa, että se on nyt helpompaa kuin koskaan – voit hylätä huonot tarjoukset tuhlaamatta niihin yhtään turhaa aikaa!

Erityistä kiitosta Omalaina.fi saa sivustonsa äärimmäisestä selkeydestä. Kaikki tärkeät tiedot on ilmoitettu isolla fontilla ja korostettu eri värein. Sivustolla navigointi on helppoa ja itse OmaTili -palvelu toimii kitkattomasti.

Koska kyseessä on yksi tämän hetken huippuihin kuuluvista toimijoista, on sen palvelusta oikeastaan vaikea keksiä jotakin huonoa sanottavaa. Lähinnä täytyy peräänkuuluttaa lainanhakijan omaa vastuuta lainaa ottaessa, koska tätä seikkaa ei Omalainakaan pysty tarkistamaan. Lue aina pikkuprintti huolella ja harkitse tarkoin sitä, kuinka paljon lainaa oikeastaan tarvitset. Vaikka lainan hakeminen netissä on helppoa, ei se silti tarkoita, että sitä pitäisi ottaa ilman todellista syytä.

Klikkaa ja hae Omalaina lainaa!