Viikinkilaina kokemuksia

Viikinkilaina on lainantarjoaja, jonka kautta saat haettua joutuisasti luottoa netistä. Voit hakea lainaa 100€ – 2000€. Maksat sen takaisin joko osamaksuna tai kerralla.

Viikinkilaina tarjoaa niin pikalainaa, joustoluottoa, kulutusluottoa kuin pikavippejäkin. Monipuolisuutensa vuoksi se siis sopii useimmille. Viikinkilainan sivuilta löytyy myös lainalaskuri, jonka avulla itselle sopiva lainasumma on helppo valita.

Viikinkilainan erilaisia luottoja tarjoaa Top Finance Oy. Luottojen korot vaihtelevat riippuen siitä, kuinka pitkän laina-ajan valitset. Viikinkilainan ehdoton etu on nopeus, sillä parhaimmillaan vastauksen lainahakemukseensa saa sähköpostiinsa jo viiden minuutin sisällä.

Klikkaa ja hae Viikinlainaa!

Sopiiko Viikinkilaina sinulle?

 • Sopii henkilöille, joiden rahantarve on äkillinen ja kohtalaisen pieni
 • Lainan määrä 100 – 2000€
 • Ei kiinteää vuosimaksua
 • Äärimmäisen nopea palvelu
 • Jatkuva laina, jota voit maksaa pois tai nostaa lisää kulloisenkin tarpeen mukaan
 • Joustava takaisinmaksuaika 3kk – 37kk
 • Vähimmäislyhennys 20% lainan määrästä, kuitenkin minimissään 50€
 • Nimelliskorko 90%, todellinen vuosikorko 170 – 516%
 • Kuluton, avoin luottoraja
 • Huonot puolet: Todellinen vuosikorko voi nousta hyvinkin korkeaksi, jopa 516% mikäli lainaa maksetaan hitaasti takaisin.

Viikinkilaina tuo joustavuutta arkeesi

Koska Viikinkilainan saa jopa viidessä minuutissa, se sopii äkilliseen rahantarpeeseen. Lainaa haetaan verkossa, jonka jälkeen sitä nostetaan joko netin kautta tai tekstiviestillä.  Tämä takaa äärimmäisen helppouden kellonajasta riippumatta.

Koska Viikinkilainan korot ovat korkeat, tulisi se ottaa vain huutavaan tarpeeseen. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä parempi sinulle. Korkeiden kulujen vuoksi onkin suotavaa yrittää saada lainaa ensin jostakin muualta. Toisaalta Viikinkilainan ehdoissa mainitaan myös, että sopimuksen sisältö ja siten lainan kulut voidaan neuvotella asiakaskohtaisesti.

Viikinkilainan joustavuutta lisää se, että voit päättää takaisinmaksuajan ja summan melko vapaasti. Kun maksat luottoa takaisin, se vapautuu samalla takaisin käyttöösi – luottokortin tai kulutusluoton tapaan. Voit myös kuitenkin vain maksaa kaiken lainan pois yhdellä kertaa.

Luotettava lainanvälittäjä

Viikinkilainan luottoa myöntää Top Finance Oy, joka on Suomeen rekisteröity yritys. Se siis harjoittaa liiketoimintaa Suomen lakien mukaan. Kaikki kulut ilmoitetaan niin Viikinkilainan nettisivuilla kuin myös lainojen sopimusehdoissa selkeästi ja läpinäkyvästi. Niinpä ikäviä yllätyksiä ei myöhemmin pääse tulemaan.

Viikinkilaina tarjoaa myös sivuillaan esimerkin korkojen muodostumisesta. Esimerkkitapauksessa asiakas, joka maksaa luoton takaisin 12 kuukauden kuluessa ja tasasuuruisissa erissä, maksaa korkoa 190,36%.

Korko ja kustannukset

Viikinkilaina on jatkuva laina, jonka maksimimäärä on 2000 euroa. Kun lainaa maksetaan takaisin, se vapautuu uudelleen käyttöösi ilman lisäkustannuksia. Lainan nostopalkkio on 15% ja nimelliskorko 90%. Ensimmäisen noston tulee olla vähintään 100€ ja sen takaisinmaksuaika on minimissään 3 kuukautta.

Viikinkilainan ja -luoton todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 170% – 516% Todelliset kustannukset löytyvät lainatarjouksista. Luotosta saa kerran kuussa laskun, jonka mukaan sitä lyhennetään. Voit myös hyödyntää laskun osamaksuominaisuuden tai maksaa vain minimilaskulyhennyksen.

Edellytykset ja ehdot lainanhakijoille

 • Olet vähintään 21-vuotias
 • Sinulla on suomalainen henkilötunnus
 • Luottotietosi ovat kunnnossa
 • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa
 • Sinulla on suomalainen pankkitili
 • Täytät luotonantajan arvioimat edellytykset luotolle – Olet esimerkiksi työsuhteessa

Viikinkilaina ei ole velvollinen perustelemaan päätöstään mikäli luottohakemuksesi hylätään. Kaikkien hakijoiden luottotiedot ja ikä tarkastetaan ulkopuolisten palveluiden avulla.

Asiakaspalvelu, aukioloajat ja lainojen siirtoajat

Viikinkilainaan saa yhteyden niin puhelimitse kuin sähköpostilla joka päivä kello 8 – 21 väilllä. Voit ottaa yhteyttä kahteen eri sähköpostiosoitteeseen: [email protected] tai [email protected]

Mikäli asioit mielummin puhelimessa, voit soittaa numeroon 020 7229 462.

Jätettyäsi ensimmäisen lainahakemuksen saat päätöksen viidessä minuutissa. Sen jälkeen voit nostaa lainaa tekstiviestillä. Noston hyväksymiseen kuluu toiset 5 minuuttia. Rahat siis saapuvat tilillesi jopa kymmenen minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Viikinkilaina – yhteenveto ja arvosana

Viikinkilainan pisteitä nostaa sen äärimmäinen helppous ja nopeus.  Tekstiviestipalvelu toimii hyvin, ja lisäksi asiakaspalvelu on kiitettävästi tavoitettavissa. Plussaa Viikinkilaina ansaitsee myös sivustolta löytyvästä lainalaskurista, jonka avulla saat hyvän kuvan lainan todellisista kuluista kul summalle ja takaisinmaksuajalle.

Toisaalta korkojen suuruus laskee arvosanaa selvästi alle keskitason. Siksi tätä lainaa voikin suositella ainoastaan äkillisen tarpeen yllättäessä – Ja kun tiedät varmasti, että saat lainan maksettua takaisin kohtuullisessa ajassa.

Viikinkilainan nettisivut ovat selkeät, ja niiltä löytyy kaikki tarpeellinen tieto lainan tai luoton hakemiseksi. Toisaalta sivusto saa silti hieman miinusta sekavuudesta, koska tietoja on ripoteltu sinne tänne. Olisikin käyttäjän kannalta kiitollisempaa, jos kaikki yksityiskohdat olisi koostettu sivulle selkeästi vaikkapa ranskalaisin viivoin. Se helpottaisi vertailua muihin palveluihin.

On alleviivattava, että parhaimmillaan Suomesta löytyy monta edullisemmin ehdoin varustettua lainanantajaa. Vertaile niitä ajan kanssa jossakussa luotettavassa vertailupalvelussa ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä.

Klikkaa ja hae Viikinlainaa!

Jätä kommentti