Zmarta kokemuksia

Monipuolinen Zmarta kilpailuttaa sekä lainasi että sähkösopimuksen

Zmarta on alun perin ruotsalainen talousalan monitoimiyhtiö, joka saapui Suomeen ensi kertaa vuonna 2008 nimellä Freedom Finance AB. Niinpä sillä on jo kahdentoista vuoden kokemus suomalaisista pienlainoista ja rahoitusasioista.

Zmarta mainostaa itseään lainojen kilpailuttajana, eli se toimii erilaisten luottoratkaisujen vertailusivustona – monien muiden samankaltaisten palveluiden tapaan. Sillä on kuitenkin takataskussaan yksi ekstrakortti. Zmartan avulla voit nimittäin nyt kilpailuttaa myös sähkösopimuksesi.

Täytät tietosi helposti Zmartan nettilomakkeella ja saat sen jälkeen jopa 25 erillistä lainatarjousta. Se vie aikaasi vain muutaman minuutin.

Hae Zmarta lainaa heti!

Sopiiko Zmarta sinulle?

 • Lainat 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka
 • Jopa 25 eri lainatarjousta samalla hakemuksella
 • Et sitoudu hakemusta jättäessäsi mihinkään
 • Palvelun käyttö on ilmaista
 • Jopa 15 vuoden maksuaika
 • Sopii myös lainojen yhdistelyyn
 • Voit kilpailuttaa Zmartan avulla jopa sähkösopimuksesi
 • Huonot puolet: Lainan minimimäärä on 1000 euroa, joten pienemmät pikalainat putoavat skaalan ulkopuolelle

Zmarta on joustava ja monipuolinen palvelu hintatietoiselle kuluttajalle

Zmartan avulla voi yhdistellä aikaisempia lainoja – kenties  sellaisia, joiden ehdot ovat nyt käyneet sinulle epäedullisiksi. Jos taloudellinen tilanteesi on esimerkiksi parantunut, on hyvää taloussuunnittelua kilpailuttaa vanhat, korkeakorkoiset lainat. Erillisiä lainoja saattaa kannattaa yhdistellä muutenkin, sillä tällä hetkellä monien uusien lainojen ehdot ovat vanhoja lainoja merkittävästi suotuisampia. Toki Zmartan lainahakemuksen voi täyttää ihan uteliaisuuttaankin, sillä se ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään.

Saat Zmartan sivuilta tietoa myös erilaisista lainatyypeistä. Autolainat, mökkilainat, häälainat ja lomaluotot onnistuvat kaikki Zmartan kautta. Lisäksi sivustolla on artikkeleita ja fiksuja talousvinkkejä omien talousasioiden kohentamisesta kiinnostuneille.

Aivan pienimpiin pikalainoihin Zmarta tosin ei sovellu, sillä sen kautta haettavan luoton minimimäärä on 1000 euroa. Tämä lainanvertailusivusto profiloituukin enemmän hieman kauemman harkittuun tarpeeseen – ei välttämättä siihen kaikkein kiireellisimpään tilanteeseen, kun pesukone hajoaa tai rahat loppuvat kaksi päivää ennen palkan saapumista tilille.

Luotettava vertailusivusto

Zmarta Suomi kuuluu Fintech-yhtiö Zmarta Groupiin, jonka päämaja sijaitsee Ruotsin Ängelholmissa. Yhtiö perustettiin vuonna 1999 ja sen omistaa nykyisin Bauer Media Group. Kyseessä onkin luotettava toimija pitkällä ja innovatiivisella talousalan kokemuksella.

Myös Zmartan verkkosivu huokuu luotettavuutta. Taloustietoutta ja yhtiön historiaa kerrataan sivulla kattavasti. Kaikesta näkeekin, että Zmarta-konsepti on tarkkaan räätälöity ja loppuun asti hiottu. Lisäksi Zmartan brändi on hauska ja nuorekas – Pääset seuraamaan yhtiön toimintaa sen sisäpiirin kautta esimerkiksi Zmartan Instagram-tilin välityksellä. Siinäpä esimerkki yhtiöstä, joka ei pakoile vastuullisuutta ja avoimuutta toiminnassaan kautta linjan.

 

Korko ja kustannukset

Zmartassa on hyvää se, että se tarjoaa monenlaisia lainoja yllättävän edullisilla koroilla. Eri luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 1 000 € – 60 000, € ja myös korot pysyvät monessa mielessä maltillisina. Nimelliskorko vaihtelee välillä 4,99 % – 20 % todellisen vuosikoron ollessa 4,99 % – 38 %. Laina-aika puolestaan voi olla jopa 15 vuotta.

Erityisen hyvää Zmarta-palvelussa on se, että sivuston laskuri antaa melko tarkkaa osviittaa korkojen muodostumisesta jo lainan hakuprosessin alkuvaiheessa. Syöttämällä laskuriin erilaisia lainasummia ja laina-aikoja, näet heti yksinkertaisen selvityksen kyseisen lainan korkorakenteesta. Huomaathan kuitenkin, että yksilölliset seikat kuten tulo- ja velkatasosi saattavat vaikuttaa juuri sinulle myönnettävän lainan ehtoihin. Lue siis huolellisesti Zmartan kautta saamasi tarjoukset ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Edellytykset ja ehdot lainanhakijoille

Zmartan sivuilla ei erikseen kerrota millaiset ehdot lainanhakijoille asetetaan. Tämä johtunee siitä, että eri rahoituslaitoksilla on hakijoille erilaisia vaatimuksia. Kilpailutuspalveluun täytät seuraavat tiedot:

 • Henkilötiedot
 • Työpaikkatiedot
 • Syventävät henkilötiedot
 • Asumistiedot
 • Hakemasi lainan tarkoitus / syy

Asiakaspalvelu, aukioloajat ja lainojen siirtoajat

Lainapalvelulla ja sähkösopimuksen vertailutuspalvelulla on omat asiakaspalvelunsa. Voit ottaa Zmartaan yhteyttä niin puhelimitse, chatissa kuin sähköpostitsekin.

Lainapalvelu vastaa kysymyksiisi numerossa (09) 4241 4444 sekä sähköpostiosoitteessa [email protected]

Sähkösopimusasioita puolestaan hoidetaan numerossa (09) 4241 4449 ja osoitteessa [email protected] Myös yhteydenottolomakkeella voi jättää soittopyynnön tai hoitaa sekä laina- että sähkösopimusasioita.

Chattiviestejä voi lähettä Zmartalle arkisin kello 9:00 – 16:00. Puhelimitse yhteyden saa maanantaista torstaihin kello 8:00 – 19:00 sekä perjantaisin 8:00 – 17:00.

Lainahakemuksiin saa vastauksen usein jo saman arkipäivän sisällä. Osa vastauksista voi kuitenkin saapua myöhemmin, sillä eri rahoittajat käsittelevät hakemuksia eri tahtiin. Myös lainojen siirtoajat ovat luonnollisesti rahoittajakohtaisia.

Zmarta – yhteenveto ja arvosana

On kerrassaan mainio idea tarjota sekä sähkön että lainan kilpailutuspalvelua saman sivun kautta. Juuri nämä kaksi asiaa kun herättävät kuluttajassa helposti närkästystä – eihän kukaan meistä halua maksaa liikaa tyhjästä. Voit hyödyntää Zmartan vertailupalveluita myös uteliaisuuttasi – vaikka päätyisit pitämään vanhan sopimuksesi.

Lisäksi kiitosta siitä, että Zmarta listaa sivustollaan avoimesti kaikki kumppaninsa. Näet siis helposti, kannattaisiko sinun vielä itsenäisesti hakea tarjousta jolta kulta muulta taholta.

Kaiken kaikkiaan Zmarta saa arvostelussamme kiitettävän arvosanan. Sivuston käyttö sopii sellaiselle, joka haluaa kaikessa rauhassa vertailla lainoja, ja kenties oppia talousasioista lisää. Mielestämme Zmarta on fiksu valinta nykyajan laatutietoiselle ja valveutuneelle kuluttajalle.

Klikkaa ja hae Zmarta lainaa!