Ferratum kokemuksia

Ferratum Joustava on joustoluotto, joka on toiminut markkinoillamme menestyksekkäästi jo vuosia. Sen lainaehtoja on myös vastikään tuntuvasti parannettu – Ne ovat nyt kuluttajalle entistä edullisemmat ja reilummat.

Ferratumin sivuille saapuessasi huomaat iloksesi, että kaikki tärkeät tiedot on äärimmäisen selkeästi esitetty. Ne löytyvät tiiviissä muodossa heti etusivulta, ja lisäksi pääset lukemaan lisätietoja esimerkiksi lainojen takaisinmaksusta ja niiden tyypeistä sivun yläkulmasta.

Heti etusivulta löydät myös lainalaskurin, jonka avulla voit vaivattomasti hakea lainaa juuri sen summan, minkä tarvitset. Lisäksi tärkeimmät ehdot on tiivistetty laskurin alle – Huomaat heti, miksi tämä laina on niin suosittu.

Hae Ferratum lainaa heti!

Sopiiko Ferratumin joustoluotto juuri sinulle?

 • Yksi parhaita suomalaisia pika- ja pienlainoja tällä hetkellä
 • Lainan määrä maksimissaan 4000€
 • Edulliset ehdot ja pieni minimilyhennys
 • Joustava takaisinmaksuaika 3kk – 54kk (4,5 vuotta)
 • Vähimmäislyhennys 3% lainan määrästä, kuitenkin vähintään 40€
 • Nimellinen vuosikorko 19,97% ja todellinen vuosikorko maksimissaan 29,79%
 • Luoton avauspalkkio ja nostokulut 0€
 • Huonot puolet: Tilinhoitopalkkio 12€ kuussa

Ferratum Joustava -luotto on yksi tämän hetken reiluimpia

Vertailimme useimpia Suomessa tällä hetkellä myönnettäviä joustoluottoja, pikalainoja ja kulutusluottoja. Ferratum Joustavan sivuilla kehutaan, että luotto auttaa sinua tasapainottamaan arjen taloutta silloin, kun tarvitset pikaisesti lisärahoitusta.

Iloksemme voimme todeta, että lainan ehdot ovatkin kohtuulliset. Siinä missä joidenkin pikalainojen todelliset vuosikorot nousivat vertailussamme jopa yli 60% – 500%, liikkuu Ferratum Joustavan todellinen vuosikorko 30% tuntumassa. Luoton ehdot ja kuukausittaiset lyhennykset sovitaan asiakaskohtaisesti, ja saat tietysti myös maksaa lainaa sovittua nopeammin takaisin mikäli niin haluat. Nimensä mukaisesti tämän luoton voikin räätälöidä täysin tarpeitasi vastaavaksi.

Ferratum tarjoaa myös erillisen Prime -lainan, josta saa lisärahoitusta elämän tärkeisiin investointeihin. Prime -lainaa voi saada 3000€ – 20 000€, ja sen ehdot sovitaan tapauskohtaisesti, hakijaan liittyvien tietojen ja hänen varallisuutensa perusteella. Prime -lainaa voivat kuitenkin hakea ainoastaan yli 25-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset tulot. Ja vaikka Prime -lainan voikin saada kohtalaisen nopeasti, ei se silti toimi pikavippien tapaan – Sitä ei esimerkiksi voi nostaa yöllä.

Mainittakoon myös, että Ferratum myöntää lisäksi yrityslainaa jopa 250 000€ euroon asti maksukykyisiksi katsomilleen yrityksille.

Luotettava lainanvälittäjä

Ferratum -lainoja ja -luottoja myöntää Ferratum Bank, jonka pääkonttori sijaitsee Maltalla. Ferratumilla on silti myös täysin suomalainen asiakaspalvelu. Tämä pankki toimii vastuullisesti monissa maissa, kuten esimerkiksi Kanadassa, Iso-Britanniassa ja kaikkialla Pohjoismaissa. Ferratumin toimintaa säätelee Euroopan keskuspankki.

Korko ja kustannukset

Sekä Ferratum Joustava että Ferratum Prime ovat verrattain edullisia pikalainoja. Niiden ehdoton etu on myös selkeä joustavuus.

Voit hakea Joustava -luottoa nettihakemuksella suoraan Ferratumin sivuilta. Rahat saapuvat tilille sutjakasti – verkkosivujen mukaan ”heti” – ja niiden nostokulu on 0€. Erityisesti tämä nostokulun puuttuminen miellyttää, koska monet muut lainantarjoajat perivät sitä jopa 150€. Ferratumin lainoihin lisätään kuitenkin kuukausimaksu 12€, joka veloitetaan tilinhoitomaksun nimellä.

On myös positiivista, että nettisivuilla näkee takaisinmaksusuunnitelman jo ennen lainan hakemista. Voit siis todellakin mitoittaa sinulle koituvat kulut ja nähdä niiden todellisen muodostumisen eurolleen – ennen kun edes teet päätöstä lainan hakemisesta tai edelleen sen nostamisesta.

Joustava -luotto on käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa. Sitä voi maksaa takaisin minimilyhennyksen puitteissa haluamallaan tavalla, ja nostaa tarpeen mukaan lisää. Huomaathan kuitenkin, että mitä pidemmäksi laina-aika venyy, sitä enemmän maksat kuluja.

Prime -laina sopii suurempaan rahan tarpeeseen, ja sen saaminen on jonkin verran joustoluottoa vaikeampaa. Kummankin lainatyypin takaisinmaksu onnistuu monella tavalla: esimerkiksi Paytrail -palvelussa, puhelinpalvelulla, tai laskulla. Tarvittaessa eräpäivää voi siirtää ja lainan takaisinmaksuaikaa neuvotella uudelleen esimerkiksi maksuvapaan kuukauden muodossa. Maksuvapaata voi saada kaksi kertaa vuoden sisällä, ja sitä tulee hakea vähintään kuukautta ennakkoon. Maksuvapaan myöntämisen edellytyksenä on moitteeton aikaisempi maksukäyttäytyminen.

Joustava -luoton todellinen vuosikorko on 29,97% ja minimimaksu 3% lainan kokonaissummasta tai vähintään 40€ kuukaudessa. Prime -lainan ehdot ovat asiakaskohtaiset.

Edellytykset ja ehdot lainanhakijoille

 • Olet vähintään 21-vuotias (Prime -lainaa hakiessasi vähintään 25-vuotias)
 • Sinulla on suomalainen puhelinnumero
 • Luottotietosi ovat kunnnossa
 • Sinulla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
 • Sinulla on säännölliset tulot

Asiakaspalvelu, aukioloajat ja lainojen siirtoajat

Ferratum palvelee asiakkaitaan sekä suomeksi että englanniksi. Asiakaspalvelu on avoinna klo 9 – 17 ja puhelinpalvelu on maksuton.

Voit ottaa yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon 0800 155 213.

Mikäli sinulla on lainan lyhennykseen tai laskuihin liittyvää kysyttävää, ota yhteyttä: [email protected]

Lainojen siirtoajat ovat nopeita – Saat rahat tilillesi jopa minuuteissa. Joustava -luottoa voi nostaa kellon ympäri ja Prime -lainaa klo. 7 – 23 välisenä aikana. Voit seurata Ferratumia myös monen sosiaalisen median kautta.

Ferratum -lainat – yhteenveto ja arvosana

Ferratum -laina on positiivinen yllätys pikalainojen kirjavassa joukossa. Koska kyseessä on pankkiluvan saanut toimija, on siihen myös helpompi luottaa kuin joihinkin muihin pikavippifirmoihin.

Ferratumissa viehättää sen avoimuus ja helppous. Kaikki tärkeät tiedot on ilmoitettu lainantarjoajan nettisivuilla selkeästi ja ymmärrettävästi, vaikka talousasiat olisivat sinulle normaalisti hepreaa. On myös ilahduttavaa, että erilaiset maksutavat on käyty nettisivuilla kunnolla läpi. Pääset tutustumaan niihin huolella jo ennen lainan hakemista.

Kun sinulle on myönnetty Ferratum -laina, voit tarkastella sen ehtoja ja maksutilannetta oman asiakastilisi tiedoissa. Niinpä yksityiskohdista on helppo pysyä perillä. Kaiken kaikkiaan Ferratum saa meiltä loistavan arvosanan, sillä sen ehdot ovat muihin saman alan toimijoihin verrattuna hyvinkin kohtuulliset.

Klikkaa ja hae Ferratum lainaa!

Jätä kommentti